Hotel Colvenier

Acties en arrangementen


“ Wens je je overnachting uit te breiden met een ontbijt, een lunch, een diner of een wijndegustatie in onze wijnkelder? Dat kan! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die Hotel De Colvenier aanbiedt.

 • PROMO: Luxeappartement + 5-gangenmenu + luxe ontbijt

  Reserveer nu € 475

  Dit arrangement biedt een overnachting in één van onze mooie suites met op de avond voor de overnachting een héérlijke vijfgangendiner voor 2 personen in Huis De Colvenier, inclusief begeleidende wijnen, koffie en waters… en luxe ontbijt !


  Meer details

  Arrangementen zijn elke dag beschikbaar.

 • Luxeappartement + ontbijt

  Reserveer nu € 310

  Dit arrangement biedt een overnachting in één van onze mooie suites met op de ochtend na de overnachting een héérlijk ontbijt voor 2 personen in De Kleine Colvenier, inclusief Champagne,fruitsap, koffie en waters.


  Meer details

  Arrangementen zijn elke dag beschikbaar.

 • Luxeappartement + lunch

  Reserveer nu € 400

  Dit arrangement biedt een overnachting in één van onze mooie suites met op de middag voor of na de overnachting een héérlijke driegangenlunch voor 2 personen in De Kleine Colvenier, inclusief begeleidende wijnen, koffie en waters.


  Meer details

  Arrangementen zijn elke dag beschikbaar.

 • Luxeappartement + wijndegustatie

  Reserveer nu € 350

  Dit arrangement biedt een overnachting in één van onze mooie suites met op de avond voor of na de overnachting een héérlijke wijndegustatie (+/- 5 wijnen) voor 2 personen in onze prachtige wijnkelder, inclusief enkele versnaperingen en hapjes.


  Meer details

  Arrangementen zijn elke dag beschikbaar.